Смартфони Vivo будуть заряджатися повністю за 13 хвилин

Китайський виробник смартфонів Vivo (разом з Oppo і OnePlus належить BBK) анонсував технологію найшвидшою в світі зарядки – Super FlashCharge 120W. Вона дозволяє повністю зарядити акумулятор ємністю 4000 мАг всього за 13 хвилин.

Для порівняння, акумулятор iPhone XS ємністю 2658 мАг від штатного зарядного пристрою повністю заряджається за чотири години, від більш досконалого – за 30-40 хвилин.

Менеджер по продуктам Vivo розмістив в китайському сервісі мікроблогів Weibo відео, яке демонструє зарядку телефону від 10 до 14% за 16 секунд. Раніше Vivo представив подібну технологію в ігровому смартфоні iQOO – пристрій на 44 Вт повністю заряжало батарею ємністю 4000 мАг за 45 хвилин.

Інший китайський виробник смартфонів – Xiaomi – в березні анонсував зарядку потужністю 100 Вт, яка заряджає акумулятор ємністю 4000 мАг за 17 хвилин. Але компанія ще не задіяла технологію в комерційних пристроях.

Серед випущених пристроїв рекордсменом є Oppo Find X Lamborghini Edition. Його комплектний блок живлення Super VOOC дозволяє зарядити акумулятор на 3400 мАг за 35 хвилин.

Очікується, що Vivo продемонструє Super FlashCharge 120W на виставці MWC Shanghai наступного тижня разом зі своїм першим пристроєм 5G.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.