Samsung Galaxy Note 10 здивує всіх фанатів своїми особливостями

Уже в першій половині серпня цього року південнокорейська корпорація Samsung офіційно представить свій новий телефон топового рівня, а стане таким флагман Galaxy Note 10. Йому приписують величезну масу різних особливостей, починаючи від передового технічного оснащення і закінчуючи підтримкою новітніх технологій. Сьогодні, 23 червня 2019 року, в мережу несподівано потрапили відомості про те, чим всіх покупців зможе порадувати мобільний пристрій, до виходу якого на ринок залишилося всього кілька місяців, тому що в Україні і ряді інших країн світу він стане доступний тільки на початку вересня .

Ось уже як багато місяців по мережі ходять чутки про те, що флагман Samsung Galaxy Note 10 стане першим мобільним пристроєм південнокорейської корпорації, в якому не буде звичного всім 3,5 мм роз’єму для навушників. Така інформація засмутила дуже багатьох людей, адже мати такий інтерфейс зручно, тому що не доводиться завжди і скрізь носити з собою перехідник. Втім, як стало відомо лічені години назад від видання PhoneArena, новинка все ж отримає звичний аудіороз’ємом. В останній момент керівництво компанії-виробника передумало, затвердивши модель з такою особливістю.

Таким чином, новинка гарантовано несподівано повалить всіх покупців в повний шок, тому що купити її собі абсолютно точно захоче відчутно більше число людей, адже в даний час тільки в деяких моделях телефонів можна зустріти 3,5 мм роз’єм, але такі можна перелічити на пальцях. Швидше за все, флагман Samsung Galaxy Note 10 стане останнім смартфоном компанії з такою особливістю, тоді як вже починаючи з 2020 року підтримки такої особливості в її мобільних пристроях топового рівня не буде, але воно й зрозуміло, адже рано чи пізно потрібно відмовлятися від всіх старих технологій .

Власники смартфонів Samsung, в яких вже не буде звичного 3,5 мм роз’єму, зможуть використовувати навушники з коннектором USB Type-C, або ж користуватися перехідником. Крім того, завжди можна почати використовувати бездротові навушники, тим більше що за останні роки на ринок вийшла ціла маса таких, і всі вони володіють якимись унікальними особливостями. Новий флагман південнокорейської корпорації позбавить всіх користувачів від необхідності такого складного вибору, і це абсолютно точно повалить всіх в шок, адже ніхто і подумати не міг, що Galaxy Note 10 все ж отримає таку особливість.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.