Xiaomi Redmi 8 и Redmi Note 8 стануть самими бажаними бюджетниками 2019 року

Бюджетні смартфони з кожним роком стають все більш просунутими. Якщо ще п’ять років тому такі моделі не були здатні повноцінно справлятися навіть з простими повсякденними завданнями, пригальмовуючи і подвіс, то тепер все зовсім інакше, а величезний внесок в це зробили бренди з Китаю. Такі випускають шикарні недорогі моделі, продаючи їх майже за собівартістю, завдяки чому у жителів усіх країн світу є можливість купувати собі недорогу хорошу техніку, якої приємно користуватися. У випадку з новинками під назвами Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 все виявиться ще краще.

Як стало відомо сьогодні, 22 червня 2019 року, дані мобільні пристрої з початкової цінової категорії до $ 200 вийдуть на ринок вже в четвертому кварталі нинішнього року, а станеться це, як і завжди, через один-два тижні після початку продажів на китайській території. Новинки стануть справжніми хітами, отримавши передове оснащення в рамках своєї цінової категорії. Корпус Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 виявиться виконаний із загартованого скла Corning Gorilla Glass 5, а за підключення навушників буде відповідати повноцінний 3,5 мм роз’єм, який звичний всім.

Підзарядка буде здійснюватися через інтерфейс USB Type-C, а ще всі користувачі можуть розраховувати на підтримку технології швидкої зарядки, що безумовно дуже сильно порадує кожної людини. Втім, все це незначні особливості в порівнянні з тим, що в даних мобільних пристроях початкового рівня буде повноцінний чіп NFC. Натякнув на таку особливість глава бренду Redmi Лу Вейбін. За його словами, всі майбутні телефони з недорогої цінової категорії зможуть похвалитися безконтактним модулем, який дозволить оплачувати покупки в магазинах, а також, крім того, платити за проїзд в громадському транспорті.

Таким чином, всі власники Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 можуть розраховувати на можливість роботи з платіжною системою Mi Pay, Google Pay або будь-який інший на свій вибір, тому що операційна система Android дозволяє таку самостійно вибрати. Новинки стануть першими телефонами в рамках свого модельного ряду, які зможуть похвалитися такою несподіваною, але довгоочікуваної багатьма особливістю. Залишилося тільки дочекатися, коли дані телефони початкового рівня анонсують, а потім запустять у продаж. Багато людей гарантовано в терміновому порядку побіжать за ними в магазин.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.