Промо-відео і рендер смартфона для молоді Xiaomi Mi CC9e

На цьому тижні китайська Xiaomi провела «чистку» і впорядкувала свої смартфони. Нова серія виробника отримала назву CC, пристрої якої призначені для молоді та розробляються окремою командою розробників Chic & Cool 90. Компанія опублікувала промо-ролик в соцмережі Weibo, а також офіційний рендер одного з перших смартфонів серії – Mi CC9e.

У відео взяла участь директор з дизайну Xiaomi, яка показала бекстейдж зі зйомок американського хлопчика Гевіна Томаса – відомого героя китайських соцмереж. Ролик не показує задню частину Mi CC9e, однак, на ньому видно дизайн лицьової панелі, що зовні нагадує флагман Mi 9.

Mi CC9e отримає чіпсет Snapdragon 712, 6,39-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD + і основний датчик на 48 Мп. Іншої інформації про характеристики смартфона на даний момент немає.

Разом з Mi CC9e виробник випустить ще один пристрій – CC9. Новинка обладнана моторизованою висувною селфі-камерою, як у ASUS ZenFone 6. Інші витоки вказують на наявність Snapdragon 730, акумулятора ємністю 4000 мАг.

Коли обидва смартфона з’являться у продажі, невідомо. За словами гендиректора компанії, пристрої CC будуть поєднувати передові технології для створення фотографій, а їх дизайну приділяється особлива увага.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.