Бюджетник Moto E6 появився на рендерах з усіх боків

Відомий інсайдер Еван Бласс (@evleaks) опублікував у своєму Twitter-акаунті рендер бюджетного смартфона Motorola під назвою Moto E6. Дата презентації новинки ще невідома.

Пристрій одержав досить застарілий дизайн: великі рамки на передній панелі і логотип компанії на «підборідді». Клавіші регулювання гучності і живлення знаходяться на правому торці смартфона.

Moto E6 оснащений 3,5-мм роз’ємом для навушників, одинарною основною камерою з роздільною здатністю 13 Мп і світлодіодним спалахом. Інші витоки вказують на наявність Android 9 Pie, 5,45-дюймового дисплея з роздільною здатністю HD + (1440 × 720 пікселів) і співвідношенням сторін 18: 9, чіпсета Snapdragon 430 і 2 ГБ оперативної пам’яті. Деякі чутки припускають, що у новинки буде ємний акумулятор.

Motorola випустить смартфон у двох варіантах: з 32 або 64 ГБ постійної пам’яті. У базі даних мобільного тесту продуктивності Geekbench значиться, що ще одна версія пристрою, Moto E6 Plus, буде поставлятися з чіпсетом Helio P22 і 2 ГБ оперативної пам’яті.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.