YouTube поліпшить якість понад 1000 старих музичних кліпів

YouTube спільно з компанією Universal Music Group оголосили про партнерство для «переоснащення одних з найбільш знакових музичних кліпів усіх часів». На платформі Google з’явилися ремастери популярних музичних кліпів у форматі HD.

У блозі YouTube пояснили, що мета проекту полягає в тому, щоб нинішні та майбутні покоління могли «насолоджуватися вічними хітами». На момент написання замітки вже близько ста музичних кліпів отримали покращений звук, а також картинку з роздільною здатністю 1920 × 1080 пікселів.

Користувачі можуть подивитися в новому форматі кліпи таких виконавців і груп, як Біллі Айдол, Леді Гага, Джанет Джексон, Beastie Boys, Kiss, Lady Antebellum, Maroon 5, The Killers і багатьох інших. До кінця 2020 року на YouTube з’являться ремастери близько 1000 кліпів, а додаватися вони будуть щотижня.

Кліп групи Kiss “I Love It Loud” доступний для перегляду з роздільною здатністю HD

Найголовніше, про що розповіли представники платформи: ремастери будуть з’являтися не окремо, а як частина оригінальних роликів на YouTube і в музичному сервісі YouTube Music, зберігаючи при цьому посилання, кількість переглядів і лайки. До всіх «відремонтованих» музичних кліпів буде додаватися хештег #Remastered.

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.