Xiaomi випустила футболку з функцією фітнес-трекінгу

Компанія Xiaomi спільно з виробником Zenph презентувала нову смарт-футболку Smart Fitness Sportswear з функцією фітнес-трекінгу.

Новинка отримала всі типові функції фітнес-браслета. Як видно на зображеннях, на грудях, в районі сонячного сплетіння, розташований датчик Intexar, який зчитує необхідні показники. Серед них: ЕКГ, пульс, частота дихання, пройдена дистанція, спалені калорії та інше. 

Дані передаються далі на смартфон власника у фірмовий додаток від Xiaomi. Він може ділитися деякими рекомендаціями щодо фізичних навантажень, аналізуючи отриману інформацію.

Смарт-модуль удостоївся Bluetooth 4.2 для конекту зі смартфоном, а також microUSB роз’єм для підзарядки. Заявлений час роботи – 90 годин на одному заряді. Обіцяють, що девайс зможе безперебійно протриматися при температурних коливаннях від -10 до +45 градусів за Цельсієм.

Тканина одягу виготовлена ​​з нейлону і спандекса по запатентованій німецькою технологією SensElast3D. Матеріал забезпечує щільне прилягання до тіла для кращого зчитування показників, має високу повітропроникність і швидко висихає.

Футболка уже доступна для придбання на краудфандінговому сайті Xiaomi за ціною в 199 юанів (29 доларів). У наявності наступні розміри: S, M, L, XL і XXL.

З 20 липня стартує продаж Zenph Smart Fitness Sportswear і на AliExpress.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.