Фітнес браслет Xiaomi Mi Band 4 з NFC надійшов у продаж

Зовсім недавно на території Китаї представили таку довгоочікувану багатьма новинку, як Xiaomi Mi Band 4. Вона отримала передове технічне оснащення, а також, крім того, масу різних можливостей, які стосуються її функціоналу. Китайська корпорація анонсувала дві версії цього наручного гаджета, одна з яких, базова, вже надійшла в продаж, будучи доступною для покупки за 169 юанів 31 долар, тоді як інша модель лише стане доступна для покупки, а відміністю її особливістю є чіп NFC , що дозволяє здійснювати оплату будь-яких товарів і послуг в магазинах.

Починаючи з сьогоднішнього дня 20 червня 2019 року, у всіх покупців є можливість купити собі спортивний браслет Xiaomi Mi Band 4 з чіпом NFC, але поки що тільки в рамках попереднього замовлення, який можна повністю оплатити для того, щоб гарантовано отримати новинку в числі перших . Оформити попереднє замовлення на таку модель можна виключно в китайському онлайн-магазині Mi Shop, тоді як до глобального ринку така модель, швидше за все, взагалі не добереться. Головна причина цього полягає в тому, що Xiaomi прив’язала безконтактний модуль до платіжної системи Mi Pay, а вона працює тільки в Китаї.

Як сказано на офіційному сайті виробника, перші покупці отримають Xiaomi Mi Band 4 з чіпом NFC наступного вівторка, то тобто 25 червня 2019 року. Саме в цей день даний наручний гаджет надійде в продаж, ставши доступним для покупки навіть в роздрібних торгових точках Mi Home, яких в Китаї більше двох тисяч. Така модель обійдеться покупцям в 199 юанів 35 доларів, тобто вона буде лише трохи дорожче, ніж звичайна. Втім, вона містить в собі один важливий недолік, про який потрібно знати – в таку версію встановлена ​​батарея на 125 мАг, тоді як у звичайній моделі використовується така на 135 мАг.

У зв’язку з цим Xiaomi Mi Band 4 з NFC здатний працювати на одному заряді тільки 17 – 18 днів, проти 20 днів у класичній моделі. Вже незабаром на різного роду торгових майданчиках почнуться продажі просунутої моделі даного наручного трекера, яка дозволяє оплачувати покупки в магазинах і платити за проїзд в громадському транспорті. Достовірно відомо, що до кінця літа нинішнього року Xiaomi запустить в Україні платіжну систему Mi Pay, в зв’язку з чим ми радить всім покупцям купувати собі саме просунуту модель з безконтактним модулем, нехай така і варто трохи більше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.