Смартфони Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 приємно здивують фанатів

Всі виробники смартфонів, які вже давно займаються випуском на ринок подібних пристроїв, відмінно знають, чим можна порадувати покупців своєю продукції. Проте, зазвичай завжди ставка робиться на максимальний прибуток, тоді як тільки потім все думають про те, щоб запропонувати покупцям побільше різних можливостей за мінімальною ціною. Хоч китайські корпорації, на кшталт Xiaomi, і стверджують, що вони витрачають майже всі гроші на створення нових електронних пристроїв, але насправді це лише почасти так. Втім, новинки в особі Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 абсолютно точно переконають мільйони людей в тому, що це насправді так.

Які б круті смартфони середнього і топового рівнів не випускала ця китайська корпорація, але переважна більшість покупців з-за обмеженого фінансового положення змушені купувати собі моделі бюджетного рівня з цінником до $ 200. Саме в таку цінову категорію потраплять телефони Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8, до виходу яких на ринок залишилося менше ніж півроку, тому що їх повинні представити вже в четвертому кварталі цього року, а прямо «з коробки» на новинки виявиться встановлена ​​прошивка MIUI 11 , тобто найновіша в своєму класі, нехай поки що її ще навіть не анонсували.

Ці смартфони з початкової цінової категорії отримають інтерфейси USB Type-C і 3,5 мм для навушників, восьміядерний процесор Qualcomm, а також корпус зі скла Corning Gorilla Glass 5. Сканер відбитків пальців не виявиться вбудований в дисплей, але і на тильній частині корпусу такого не буде, тому що виробник вирішив інтегрувати такий в бічну кнопку. За рахунок цього новинки будуть виглядати дуже привабливо і стильно, нехай по частині технологічними вони і будуть поступатися більш просунутим моделям, але такі і стоять відчутно більше.

Сьогодні, 16 червня 2019 року, стало відомо про те, що телефони Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 змусять всіх покупців бігти в магазин, тому що вони запропонують такі можливості, про які ще недавно можна було тільки мріяти. Як повідомив керівник бренду Redmi Лу Вейбін, у всіх майбутніх мобільних пристроях початкового рівня буде чіп NFC, який дозволить оплачувати покупки в магазинах, а також, крім того, проводити оплату проїзду в громадському транспорті, а це, безумовно, величезний плюс. Наявності такого компонента в мобільних пристроях Xiaomi з цінником до $ 200 дуже багато покупців чекають вже більше чотирьох років, і ось нарешті мрія всіх таких здійсниться.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.