Фітнес браслет Xiaomi Mi Band 4 змітають з полиць магазинів

У минулу п’ятницю на території Китаю почалися офіційні продажів такого спортивного браслета, як Xiaomi Mi Band 4. Його виходу чекали з другої половини минулого року, і ось нарешті у всіх бажаючих з’явилася можливість його собі купити. Хоч китайська корпорація і заявляла про те, що вона заздалегідь добре підготувалася до його появи в продажу, але уникнути дефіциту не вдалося, тому що зараз купити цей наручний гаджет в будь-яких офіційних торгових точках Mi Home просто неможливо, а продають трекер з націнкою в 2 – 5 разів, в залежності від магазину.

Все вказує на те, що Xiaomi Mi Band 4 звів з розуму мільйони покупців. Сам виробник поки що не робив ніяких заяв із цього приводу, але можна з повною впевненістю сказати, що трекер вже продали накладом у більш ніж 1,5 млн штук, і це тільки за перші 24 години з моменту появи у продажу. Наречений гаджет скуповують з величезною швидкістю, а в торгових точках Mi Home, за словами очевидців, вишикувалися черги з декількох десятків людей, чого зазвичай ніколи не буває. Все це вказує на те, що трекер нового покоління користується величезною популярністю серед всіх покупців на території Китаю, де його поки що тільки і можна купити.

Цей спортивний браслет оснащений 0,95-дюймовим OLED-екраном з підтримкою кольорової картинки, а ще він сумісний з сенсорним управлінням. Виробник надав користувачам можливість самостійно створювати і кастомизировать циферблати, щоб таким чином надати своєму наручні гаджету максимально привабливий і стильний зовнішній вигляд. Новинка в особі Xiaomi Mi Band 4 також отримала мікрофон, завдяки якому виробникові вдалося реалізувати підтримку голосового управління, що дозволяє віддавати трекеру команди за допомогою голосу, але така можливість працює тільки на китайській та англійській мові.

Не доводиться сумніватися в тому, що Xiaomi Mi Band 4 залишатиметься в дефіциті ще щонайменше кілька днів, тоді як потім, якщо попит на нього знизиться, наручний гаджет може виявитися у вільному продажу. Втім, все це вкрай малоймовірно, тому що число охочих купити цей фітнес-трекер буде стрімко рости, в результаті чого пристрій буде залишатися дефіцитним ще кілька тижнів. Уже в найближчий понеділок Xiaomi повинна сама розповісти про те, скільки примірників свого трекера вона продала за перший уїк-енд, але справа вже зараз пахне рекордом на ринку спортивних браслетів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.