Співробітник Samsung: випуск Galaxy Fold відбудеться не раніше серпня

Анонімний співробітник Samsung Electronics розповів ресурсу The Korea Herald, що дати заходу, присвяченого запуску складного смартфона Galaxy Fold, до цих пір не визначені.

Якщо в цьому місяці [липні] ми організуємо подію для ЗМІ, то ми повинні щось робити вже зараз. Але нічого не змінилося після перенесення продажів у квітні.

Спочатку старт продажів складного смартфона Galaxy Fold був призначений на 24 квітня, але після масових проблем із гнучким дисплеєм компанія скасувала подію. Раніше представник Samsung повідомив виданню CNET, що подробиці про запуск Galaxy Fold з’являться в «найближчі тижні».

Samsung повідомила The Korea Herald, що фахівці закінчили огляд пошкоджених примірників і знаходяться в процесі розробки заходів щодо вирішення проблеми. Компанія хоче збільшити довговічність шарніра і зменшити зазор між захисним шаром і панеллю дисплея.

Huawei почне продажі свого складного смартфона під назвою Mate X у вересні: компанія не бажає випускати продукт, який може «зруйнувати репутацію».

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.