Xiaomi назвала смартфони, що не оновляться до прошивки MIUI 11

Презентація прошивки MIUI 11 повинна була відбутися ще в травні 2019 року, проте нічого такого, на жаль, так і не сталося. У цього існує реальна причина, про яку розповів один з віце-президентів Xiaomi. За його словами, компанія не може ставити точні терміни випуску якісного ПО, тому що розробникам потрібно час на те, щоб їх програмне забезпечення мало високий рівнь стабільності, а також, крім того, забезпечувало приголомшливий користувальницький досвід. У тому, що нову ОС анонсують вже в найближчі три місяці, ніхто не сумнівається, але вона не вийде для ряду популярних смартфонів.

Основна ставка в новій операційній системі виявиться зроблена на підвищення швидкості роботи, а також, крім того, на новий дизайн. За словами Xiaomi, вона хоче виконати всю прошивку в одному єдиному стилі, а для цього практично весь інтерфейс створять заново. Крім того, в даному програмному забезпеченні користувачів чекає абсолютно новий екран блокування, який стане набагато більш функціональним, ніж раніше. Це позитивно позначиться на досвіді використання мобільних пристроїв, тому що з екрану блокування стане можливим, наприклад, запускати обрані програми або ж виробляти виклик голосового помічника.

У новій прошивці велику увагу також виявиться приділено інтеграції з голосовим помічником Google Assistant, завдяки якій власникам смартфонів Xiaomi виявиться доступно набагато більше можливостей, ніж будь-коли раніше. Крім того, MIUI 11 стане першою прошивкою компанії, в якій буде присутній нативна підтримка темного інтерфейсу, прямо як в iOS 13 і Android 10.0 Q. Втім, деякі користувачі побачити всього цього не зможуть, тому що їх телефон не оновиться до новітнього програмного забезпечення.

Як стало відомо від офіційного джерела, до нової операційної системи не будуть оновлені такі моделі смартфонів, як Redmi Note 4 (MediaTek), Redmi 3S, Redmi 3X, Redmi 4, Redmi 4A, Redmi Note 3 і Redmi Pro. Всім їх власникам радять вже зараз замислитися над тим, щоб купити більш просунуту модель, яких на ринку дуже і дуже багато. Швидше за все, забезпечити роботу прошивки MIUI 11 на всіх цих мобільних пристрої неможливо через їх застарілого технічного оснащення по частині процесора, який забезпечує невелику продуктивність за сучасними мірками. Терміни релізу нової ОС розробники як і раніше не називають.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.