Ремонт справного MacBook Pro на тисячі доларів

Американський фотограф Грег Бенц зіткнувся з проблемою у своєму MacBook Pro (2018), яку не могли вирішити в декількох офіційних сервісних центрах Apple. При натисканні кнопки включення, екран ноутбука залишався чорним, але з’являвся шум вентиляторів, а також включався або вимикався індикатор на клавіші «Caps Lock».

За два тижні звернень сервісні центри, в ноутбуці Грега були двічі замінені материнська плата і кабелі. У результаті фотографу видали новий MacBook Pro, але в ньому з’явилася та сама проблема. Розібратися з цим випадком не змогли ні співробітники магазинів, ні техпідтримка, а сам комп’ютер пройшов два тести в ремонтній майстерні Apple в Техасі. За підрахунками Грега, на його випадок компанія витратила близько 10 000 доларів.

Допомогти фотографу зміг звичайний продавець, який посвітив ліхтариком на екран. Разом з власником ноутбука вони побачили в центрі екрану аватар Грега. Як виявилося, на ноутбуці просто повністю була прибрана яскравість.

Як згадав сам Грег, він повністю відключав підсвічування при роботі з зовнішніми моніторами, і при одній з перезавантажень ця настройка збереглася. Через особливості macOS поміняти рівень яскравості можна до входу в систему. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.