Xiaomi офіційно представила розумний браслет Mi Band 4 з NFC

Китайська компанія Xiaomi, як і очікувалося, представила в Китаї четверте покоління розумних браслетів Mi Band 4. Тепер аксесуар, в порівнянні з попередником, оснащений кольоровим 0,95-дюймовим AMOLED-дисплеєм, який став на 39,9% більше, а захищає його загартоване скло 2,5D стійке до подряпин.

Mi Band 4 підтримує NFC для здійснення платежів через AliPay і WeChat Pay. Пристрій володіє водонепроникністю до 50 метрів, датчиком частоти серцевих скорочень і модернізованим високоточним датчиком для інтелектуального розпізнавання різних типів плавання. 

Браслет може відображати 77 різнокольорових циферблатів і відстежувати 6 різних спортивних режимів, таких як біг в приміщенні, біг на вулиці, фізичні вправи, плавання, їзда на велосипеді і ходьба. Він також отримав голосового асистента Xiao AI, який можна використовувати для управління продуктами Інтернету речей від Xiaomi. 

Крім того, користувачі можуть управляти пристроєм за допомогою голосових команд, наприклад, призначити час тренування або поставити таймер. Новинка розрахована на 20 днів автономної роботи від однієї зарядки.

Xiaomi випустить Mi Band 4 в двох варіантах: версія з NFC, яка коштує 229 юанів (34 долари), і версія без NFC за 169 юанів (25 доларів). Перші продажі почнуться з 14 червня, а передзамовлення вже можна оформити на офіційному сайті компанії.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.