Square Enix презентувала нові ігри і трейлери на E3 2019

Японський видавець Square Enix в цьому році провів презентацію нових ігор в рамках виставки E3 2019 на власній сцені. Глядачам представили нові трейлери популярних прийдешніх анонсів, таких як ремейк Final Fantasy VII і гра Marvel за «Месників», а також абсолютно нові проекти.

Final Fantasy VII Remake

У новому трейлері Final Fantasy VII Remake показали, що битви можуть відбуватися як в реальному часі, так і в режимі тактичного покрокового бою. Цікаво, що в бою можна вільно перемикатися між персонажами.

Як колись оригінальна сьома частина Final Fantasy вийшла на декількох дисках, ремейк також випустять на двох Blu-ray дисках. Гра вийде 3 березня 2020 року ексклюзивно для PlayStation 4.

На додаток до нового трейлеру, Square Enix показала вміст спеціальних видань гри: 1st Edition і Deluxe Edition. У комплекті гравці отримають, крім самого диска, стілбук, Артбук, міні-саундтрек, пару DLC і фігурку Клауда з лінійки Play Arts. Перше видання буде коштувати 329 доларів.

Life is Strange 2

Для Life is Strange 2 з’явився новий трейлер, де показали уривки з попередніх ігор, а також реакції гравців і рецензії від різних видань. Зараз користувачі можуть придбати всі п’ять епізодів в Steam і для PlayStation 4, Xbox One.

Final Fantasy Chistal Chronicles Remastered Edition

Анонсований минулого року ремастер Final Fantasy Chistal Chronicles, спочатку вийшов для Wii, отримав новий трейлер, приблизну дату виходу, а також список платформ.

Цікаво, що спробувати гру можна буде на всіх сучасних портативних пристроях: Nintendo Switch, Android та iOS. Буде версія і для Playstation 4, а дата виходу – грудень 2019 року .

The Last Remnant для Nintendo Switch

Square Enix анонсувала ремейк рольової гри The Last Remnant для портативної консолі Nintendo Switch і тут же оголосила про його реліз. З ще більш гарною графікою, поліпшеною за допомогою оновленого ігрового движка.

Dragon Quest Builders II

Рольова гра-пісочниця вийшла в Японії ще в 2018 році, а тепер спробувати її зможуть і західні гравці. Дата релізу намічена на 12 липня для PlayStation 4. Можливо, в майбутньому вийде і версія для Nintendo Switch.

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age

Видавець оголосив на презентації, що буде випущена спеціальна версія Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age для Заходу. Вона включає музику оркестрового варіанту і абсолютно нову главу Luminary Legend.

Трейлер також демонструє можливість перемикатися між тривимірною та 16-бітною графікою. Для Nintendo Switch з’явиться вже цієї осені .

Circuit Superstars

Представлена гоночна аркада, випущена за програмою підтримки Square Enix інді-розробників. Вийде в 2020 році на ПК, Nintendo Switch, PlayStation 4 і Xbox One.

Саундтрек Final Fantasy для Spotify і інших сервісів

Під час презентації було оголошено, що музика ігор серії Final Fantasy доступна на популярних стрімінгових сервісах музики, таких як Apple Music, Spotify, PlayStation Music і багатьох інших. Імовірно, в майбутньому можна буде послухати саундтреки і з інших популярних тайтлів Square Enix.

Kingdom Hearts III – Re: Mind

Оголошена дата виходу першого DLC для Kingdom Hearts III – Re Mind. У ролику показали нових ігрових персонажів: Роксас і Акву. Запуск доповнення на PlayStation 4 і Xbox One відбудеться взимку .

Final Fantasy XIV – Shadowbringers

Уже оголошене доповнення Shadowbringers до онлайн-грі Final Fantasy XIV отримало релізний розширений трейлер. Третє велике DLC стане доступним передплатникам від 2 липня .

Dying Light 2

Ще один трейлер Dying Light 2 з’явився на виставці E3. Гра розробляється студією Techland і вийде навесні 2020 року на ПК, PlayStation 4 і Xbox One.

Romancing Saga 3 і SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS

Square Enix без дат виходу оголосила, що Romancing SaGa 3 і SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS вперше з’являться на Заході.

Обидві гри отримали безліч платформ: ПК, Nintendo Switch, PlayStation 4, PSVita, Xbox One, iOS і Android. Дизайном рольових ігор серії займається Акітосі Кавадзу, а третя частина вийшла ще в 1995 році.

Outriders

Польська студія People Can Fly представила новий проект за досить довгий час, і це спільна гра для трьох гравців під назвою Outriders. Дія відбувається у фантастичному світі, де гравцям, щоб битися з чудовиськами, належить використовувати не тільки зброю, але й особливі здібності.

Реліз шутера відбудеться влітку 2020 року на PS4, Xbox One і ПК.

Oninaki

Square Enix продемонструвала новий трейлер Oninaki. У ролику показаний геймплей, а також історія та різні види зброї, які гравці можуть використовувати.

У грі головний герой повинен подорожувати між сферами життя і смерті, щоб врятувати втрачені душі. По дорозі врятовані ним душі допоможуть йому в його подорожі – різні душі впливають на різні здібності.

Oninaki з’явиться 22 серпня для Nintendo Switch, PlayStation 4 і ПК.

Final Fantasy VIII Remastered

Один з найголовніших анонсів презентації став ремастер знаменитої сьомої частини Final Fantasy VIII – до цього гра PlayStation 1 отримувала лише порт для ПК. Точної дати релізу немає, але розробники пообіцяли випустити її до кінця 2019 року .

З’явиться на ПК, PlayStation 4, Xbox One і Nintendo Switch.

Marvel’s Avengers: A-Day

Marvel нарешті показали дебютний трейлер анонсованої кілька років тому гри за коміксами «Месники». У неї немає зв’язку з кіновсесвітом, однак, гравці зможуть грати за будь-якого з Месників: Тор, Чорна Вдова, Капітан Америка, Халк і Залізна Людина – останнього виконає Нолан Норт, відомий за роллю Дрейка в іграх серії Uncharted.

Розробники на сцені пообіцяли підтримувати гру безкоштовним контентом, додаючи нові локації, завдання і героїв. Marvel’s Avengers: A-Day з’явиться на PlayStation 4, Xbox One, ПК і Google Stadia 15 травня 2020 року .

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.