Смартфон Xiaomi Mi A3 порадує фантів своїми можливостями

Компанія Xiaomi випускає шикарні в усіх відношеннях смартфони, які за скромну суму грошей пропонує цілу масу різних можливостей і особливостей. Уже зовсім скоро даний виробник порадує всіх покупців черговий своєю новинкою, а виявиться такою Xiaomi Mi A3. Сьогодні, 10 червня 2019 року, в мережу потрапили дані про те, чим всіх покупців зможе порадувати цей апарат середнього рівня. Він точно стане частиною модельного ряду Android One, завдяки чому користувачі зможуть відчути оригінальну ОС від Google без будь-яких доповнень з боку китайської корпорації.

Як стало відомо, смартфон Xiaomi Mi A3 виявиться на цілу голову краще за всіх своїх попередників, так як він отримає топове технічне оснащення і, крім того, масу інших особливостей, звичайно, щодо своєї цінової категорії. Стверджується, що цей апарат має 6,4-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2340 на 1080 пікселів (Full HD +), а також восьмиядерна процесором Qualcomm Snapdragon 675 з тактовою частотою 2,4 ГГц. Крім того, телефон може похвалитися 6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам’яті в базовій модифікації.

На тильній частині користувачів майбутньої новинки чекає потрійна основна камера з роздільною здатністю модулів 48 Мп + 8 Мп + 13 Мп, які забезпечують хорошу якість знімків і підтримку 3-кратного оптичного зуму. За автономність Xiaomi Mi A3 у відповіді акумуляторна батарея ємністю 3300 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки Quick Charge 4.0 потужністю 18 Вт включно. Фронтальна камера отримає 32 Мп, що дозволить їй робити знімки з високою роздільною здатністю, проте відчути таке високе розширення вдасться лише за умови використання хорошого освітлення.

Смартфон Xiaomi Mi A3, крім усього іншого, зможе порадувати всіх покупців корпусом зі скла, а також вбудованим прямо в дисплей сканером відбитків пальців. Розраховувати на наявність 3,5 мм роз’єму не варто, а ось звичний всім USB Type-C цей апарат абсолютно точно отримає. Офіційний анонс Xiaomi Mi A3 відбудеться вже в липні-серпні, стверджують джерела, а купити мобільний пристрій покупці зможуть за $ 245 , тобто по вкрай низькою ціною. Новинка надійде в офіційний продаж в Україні, Європі та багатьох інших країнах світу, де купити її собі зможуть всі бажаючі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.