Google Pixel 4 постав на рендерах від OnLeaks

Ресурс Pricebaba та інсайдер Стів Хеммерстофер (OnLeaks) опублікували перші якісні рендери наступного флагмана Google – Pixel 4. Якщо їм довіряти, то смартфон кардинально змінить дизайн у порівнянні з попередніми поколіннями.

Google піде від ставшого фірмовим дизайном задньої панелі з поділом кольорів. Тепер він виконаний з єдиного скла. Виділяється і квадратний модуль основної камери, де можуть розташуватися три або чотири сенсора. Схожий дизайн фігурує увитоках iPhone XI.

На зображеннях відсутній сканер відбитків пальців, що вказує на використання підекранного датчика. Отвір для розмовного динаміка розташований досить далеко від краю смартфона, що натякає на досить широкі рамки навколо дисплея на прототипі. На нижній межі помітні USB Type-C і стереодинаміки, на лівій – кнопки управління.

Раніше в мережі з’являлися витоки, що свідчать про використання отвору в дисплеї для фронтальних камер.

З чуток, Google Pixel 4 отримає чіпсет Snapdragon 855 і 6 ГБ оперативної пам’яті: до цього в смартфонах серії використовувалися тільки модулі на 4 ГБ.

Pricebaba нагадує, що рендери грунтуються на ранніх схемах прототипів, тому фінальний дизайн може відрізнятися від представленого.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.