Apple вибрала найкрасивіші додатки для iOS

На щорічній конференції для розробників WWDC Apple нагороджує творців найкрасивіших додатків. Лауреати Apple Design Awards отримують алюмінієвий трофей, а також набір подарунків:

  1. Спеціальний розділ в App Store;
  2. iPhone XS з 512 ГБ пам’яті;
  3. AirPods;
  4. 12,9-дюймовий iPad Pro з Apple Pencil;
  5. Apple Watch Series 4;
  6. MacBook Pro в максимальній конфігурації;
  7. iMac Pro в максимальній конфігурації;
  8.  Apple TV 4K.

У 2019 переможцями стали розробники самих різних додатків: від головоломок для iPhone до потужних графічних редакторів для iPad. Пропонуємо вам ознайомитися з призерами Apple Design Awards 2019.

 

Ordia


Гра в жанрі екшн про нову форму життя. Управління проводиться одним пальцем. Завдання гравця – провести персонажа в безпечне місце крізь численні. У грі 30 рівнів. На проходження якого піде кілька годин.

Flow від Moleskine


Додаток Flow дозволяє використовувати можливості легендарної записника Moleskine в iOS. Це абсолютно новий спосіб створення простих малюнків, складних творів мистецтва і красивих заміток на iPad і iPhone. Є підтримка Apple Pencil.

The Gardens Between


The Gardens Between – гібрид аркади і головоломки з прекрасною графікою і захоплюючим сюжетом.

«Кращі друзі Аріна і Френдт потрапляють в світ казкових островів-садів, посипаних предметами з їхнього дитинства. Разом вони відправляються в подорож, яке покаже їм, як важлива їхня дружба, і підкаже, які спогади насправді важливі, а які – ні », – йдеться в описі, яке склали розробники.

Asphalt 9: Легенди


Продовження легендарної серії гоночних ігор Asphalt з поліпшеною графікою, новою технікою управління і величезною кількістю автомобілів: Ferrari, Porsche, Lamborghini і т.д. Вперше в історії Asphalt ви можете об’єднати друзів в рейсерскую клуб.

Pixelmator Photo


Поки Adobe працює над повноцінним Photoshop для iPad, розробники Pixelmator Photo продовжують удосконалювати кращий на сьогоднішній день редактор фотографій. Додаток розроблений спеціально для iPad.

Eloh


Чергова гра-головоломка від творця знаменитої Old Man’s Journey. Хороша графіка і приємна музика – основні фактори успіху цієї гри. При цьому музика тут не тільки для краси. «Потрібно відчути ритм, щоб знайти рішення», – попереджають автори.

Butterfly iQ – УЗД


Ця програма може провести УЗД тіла за допомогою спеціального пристрою, який підключається до iPhone або iPad з Lightning-кабелю. Поки цей гаджет продається тільки акредитованим лікарям в США за ціною $ Рік: 1999.

Thumper: Pocket Edition


Ви – космічний жук. Вам треба буде пройти 9 різних рівнів і перемогти безліч босів. Екшн, швидкість, жорстка енергетика.

HomeCourt – The Basketball App


Ця програма – ваш персональний тренер з баскетболу. Штучний інтелект аналізує відеозапису ваших тренувань, зняті на камеру iPhone або iPad (сенсори і датчики потрібні), і вказує на слабкі місця.

Відеозапис церемонії можна переглянути на сайті Apple.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.