Головна особливість Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 ощасливить користувачів

Розвиток технологій і різного роду інженерних рішень дозволяє виробникам смартфонів з кожним роком створювати все більш просунуті в усіх відношеннях електронні пристрої, які оснащені за останнім словом техніки. Особливо сильно приріст в обчислювальної потужності, привабливості зовнішнього вигляду і якості програмного забезпечення помітний в бюджетному сегменті. Так, якщо ще зовсім недавно телефони початкового рівня з цінової категорії до $ 200 були просто жахливими в усіх відношеннях, то тепер, в 2019 році, все інакше. Новинки в особі Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 це всім доведуть в черговий раз.

Взагалі, з плином часу, сенсу купувати смартфони топового рівня стає все менше і менше. Якщо ще пару років назад такі багато хто купував заради того, щоб телефон просто елементарно не гальмував при виконанні звичайних повсякденних завдань, то тепер флагмани має сенс купувати тільки заради того, що вони мають передові фотокамери, а також, крім того, можуть похвалитися сумісністю з новітніми технологіями. Проте, вже зовсім скоро телефони з такого класу втратять одну величезну перевагу, заради якої багато їх собі зараз купують.

Віце-президент Xiaomi Лу Вейбін натякнув на головну особливість майбутніх смартфонів бюджетного рівня з лінійки Redmi. За його словами, компанія переглянула своє ставлення до установки чіпа NFC в фірмові мобільні пристрої з невисоким цінником, тому всі новинки такий модуль отримають. На практиці це означає, що такі телефони початкового рівня, як Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8, отримають можливість працювати з платіжною системою Google Pay і будь-якими її аналогами, а таких в даний час на ринку досить багато. Більш того, користувачі отримають реальну можливість оплачувати проїзд в громадському транспорті.

Зараз зустріти чіп NFC можна, як правило, тільки в топових смартфонах китайських виробників, тоді як в бюджетні моделі вони їх навмисно не встановлюють. Піти на впровадження такої технології в смартфони Xiaomi Redmi 8 і Redmi Note 8 компанія-виробник вирішила зовсім не просто так, а заради того, щоб забезпечити своїм гаджетам конкурентну перевагу, яке потрібно для зміцнення позицій на міжнародному ринку. Саме ці моделі були обрані зовсім не просто так, тому що саме телефони з цінником до $ 200 користуються серед покупців максимальної популярністю. Дві ці новинки повинні анонсувати вже в четвертому кварталі нинішнього року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.