Xiaomi Mi Band 4 стане найкращим фітнес браслетом цього року

Ринок електроніки стрімко змінюється, а відбувається це з огляду на появу нових технологій і інженерних рішень. З кожним роком звичні всім комплектуючі стають менші, але замість їх мініатюризації виробники воліють підвищувати продуктивність і інші властивості, залишаючи розміри колишніми. Все це дозволяє створювати щорічно все більш просунуті гаджети, а вже зовсім скоро, у другій половині червня цього року, в продаж надійде фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4, який обіцяє стати найкращим у світі спортивним браслетом з усіх, які коли-небудь бачило все людство.

Секрет успіху цього наручного гаджета полягає в використанні передового технічного оснащення, доповненого сучасним програмним забезпеченням. У новинці під назвою Xiaomi Mi Band 4 всіх користувачів чекає кольоровий OLED-екран з підтримкою сенсорного управління, загартоване скло для захисту матриці, причому таке отримав олеофобним покриття, а також все можуть розраховувати на акумулятор ємністю 135 мАг, одного повного заряду якого вистачить на три тижні автономної роботи. На практиці це означає, що заряджати трекер доведеться вкрай рідко.

Само собою, що трекер нового покоління зможе похвалитися передовими датчиками, призначеними для вимірювання частоти серцевого ритму, відстеження фізичної активності, а також, крім того, для стеження за якістю сну. Спеціальні сенсори в Xiaomi Mi Band 4 визначатимуть, в якій стадії сну знаходиться користувач, щоб розбудити його в найвдаліший і найбільш підходяще для цього час. Втім, на цьому список можливостей, які надасть цей електронний браслет, не обмежується, тому що буде ще щонайменше дві, аналогів яким зараз на ринку немає.

Так, зокрема, за рахунок даного фітнес-трекера користувачі отримають можливість управляти відтворенням музики на смартфоні і підключених до нього навушниках. Можна буде регулювати гучність, ставити на паузу відтворення, а також, крім того, перемикати треки. Все це стане можливим робити без будь-яких складнощів за рахунок спеціальних можливостей, які виробник додав в Xiaomi Mi Band 4. Крім того, в цей трекер виявиться вбудований мікрофон для роботи з голосовим помічником, який зможе виконувати різні дії, аж до запуску таймера або установки нагадування на певний час.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.