Samsung Galaxy Note 10 на якісних рендерах

Ресурс 91mobiles спільно з відомим інсайдером OnLeaks розмістив якісні CAD-рендери смартфона Samsung Galaxy Note 10.

Смартфон збереже незграбний дизайн і запозичить із серії Galaxy S10 рішення з фронтальною камерою Infinity-O. Вона розміститься в отворі в дисплеї, але не збоку, а посередині. Діагональ екрану – 6,3 дюйма при розширенні 3040 × 1440 крапок, бічні краї закруглені. Заявлена ​​підтримка HDR10 +, використовується матриця AMOLED.

Позаду – скляна панель з вертикально розташованою камерою, зміщеною до краю корпусу. Всього три сенсора, їх деталі невідомі. Компанія відмовиться від мініджеку для навушників і виділеної клавіші запуску асистента Bixby. Кнопки управління розміщені на лівій грані, знизу – USB Type-C і місце для стилуса S Pen.

Габарити пристрою складуть 151 × 72 × 7,9 мм, в районі камери товщина досягне 8,3 мм.

Специфікації: Snapdragon 855 або Exynos 9820 в залежності від ринку, до 12 ГБ оперативної пам’яті та Android 9 Pie «з коробки». Передбачають швидку зарядку потужністю 45 Вт і накопичувач стандарту UFS 3.0.

OnLeaks згадує і про наявність моделі Pro. У ній кнопки замінять чутливі межі: це підтверджується більш ранніми витоками. Також повідомлялося, що Samsung продублює обидві версії модифікаціями з підтримкою 5G.

Очікується, що презентація Galaxy Note 10 відбудеться в серпні цього року.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.