Google випустила Android Q Beta 4 зі зміненим екраном блокування

Під час конференції I / O 2019 компанія Google оголосила про безліч змін в Android Q. 5 червня стала доступна четверта бета-версія десятої операційної системи «зеленого робота», що може вказувати на вихід повного релізу прошивки в третьому кварталі цього року.

У попередніх версіях виробник представив нову систему жестів навігації. Хоча в Beta 4 великих змін в системі немає, в офіційному блозі розробників Android виділяють більш широку смугу панелі навігації, яка тепер зникає на робочому столі.

Крім цього, для лінійки Pixel з’явилася нова опція для екрану блокування: значок був переміщений вгору, над часом і погодою. Схоже розташування вже давно використовує Apple в iOS.

Випущена вчора Android Q Beta 4 включає фінальні SDK для розробників і офіційний SDK для Android Q. Це дозволить виробникам додатків почати фінальне тестування на сумісність з новими функціями. Програми, що використовують переваги функціональності останньої версії Android, можна розміщувати в Google Play для пристроїв з Q Beta.

Хоча сторонні розробники також можуть брати участь в бета-тестуванні, Google відзначає, що це попередня версія, яка може привести до нестабільності, проблем з батареєю та інших ускладнень. Деякі додатки і більш доступного режиму також можуть працювати нестабільно. 

Системні образи вже доступні для пристроїв Google Pixel, а для інших пристроїв четверта бета-версія буде поширюватися в найближчі кілька тижнів. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.