Xiaomi Redmi Note 8 и Redmi 8 здивують покупців своїм дизайном і можливостями

Бюджетні смартфони з кожним роком стають все краще і краще в усіх відношеннях, а виражається це в усьому, в тому числі в тому, як вони виглядають. Якщо ще кілька років тому телефони з цінової категорії до $ 200 були просто жахливими практично в усіх відношеннях, але тепер все інакше, а вже в 2019 році трапиться справжнісіньке диво, тому що моделі Xiaomi Redmi Note 8 і Redmi 8 зададуть нову хвилю якості для подібних гаджетів. Через неї конкурувати з даним виробником виявиться відчутно складніше, ніж будь-коли раніше.

Як повідомив керівник бренду Redmi Лу Вейбін в соціальній мережі Weibo, яка є китайським аналогом Twitter, компанія збирається зробити свої наступні бюджетні смартфони по-справжньому гарними і революційними. Вони отримають підтримку не тільки нових сучасних технологій, але ще і потужні 8-ядерні процесори від Qualcomm. Все це є прямим натяком на те, що всіх покупців зможуть порадуватися такими новинками, як Xiaomi Redmi Note 8 і Redmi 8. До їх виходу на ринок залишилося не так багато часу, тому що вони повинні вийти в кінці нинішнього року.

Ми переканані в тому, що дані телефони бюджетного рівня отримають чіп NFC, який дозволить використовувати їх для роботи з платіжними системами Mi Pay і Google Pay, причому якщо перша працює тільки в Китаї і Індії (частково), то друга є міжнародною, повноцінно функціонуючи навіть в Україні. За рахунок такої особливості користувачі нових бюджетних смартфонів Xiaomi зможуть виконувати масу дій, аж до оплати проїзду в громадському транспорті та розрахунків в магазинах. Зараз багато хто про це мріють.

Також стало відомо про те, що Xiaomi Redmi Note 8 отримає потрійну основну камеру, тоді як в Redmi 8 така виявиться подвійний. Щоб новинки виглядали максимально привабливо і сучасно, компанія-виробник вирішила прибрати сканер відбитків пальців з тильної частини, повернувши його в кнопці блокування збоку. Крім того, новинки порадують всіх користувачів роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для підключення навушників, а це величезний плюс, тому що наявність першого гарантує підтримку швидкої зарядки, а другий дозволяє підключати різного роду музичні пристрої без перехідників.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.