Xiaomi Mi 9T і Mi 9T Pro надходять у продаж в Україні та інших країнах світу

Анонсовані минулого тижня смартфони Redmi K20 і Redmi K20 Pro будуть продаватися під такими назвами виключно на території Китаю і Індії, де їх продажі почнуться вже в найближчі дні. Проте, в інших країнах світу, в тому числі в Україна, новинки стануть доступні для покупки під іншими назвами. Достовірно відомо, що купити їх стане можливим під назвами Xiaomi Mi 9T і Mi 9T Pro, тоді як всі технічні оснащення і список доступних можливостей залишаться колишніми. Навіщо виробник вирішив використовувати інше найменування для міжнародного ринку – не повідомляє, але він чинить так досить часто у випадку з різного роду «розумної» електронікою.

Сьогодні, 5 червня 2019 року, стало відомо про те, що дані телефони будуть анонсувати в глобальній версії під назвами Xiaomi Mi 9T і Mi 9T Pro вже 12 червня, тобто трохи більше ніж черга один тиждень. Смартфони отримають точно таке ж технічне оснащення, яке зараз можна зустріти в моделях Redmi K20 і Redmi K20 Pro, а єдиною відмінністю виявиться тільки напис на тильній частині корпусу, тому що замість використання бренду Redmi там буде нанесений логотип Mi. Втім, звичайно, по частині програмного забезпечення міжнародні моделі будуть призначені для глобального ринку, а значить прямо «з коробки» в такі виявляться встановлені всі сервіси Google.

Купити новинки покупці зможуть в чорному, червоному і синьому кольорах, дані телефони виглядають дуже привабливою. Якщо не вдаватися в усі подробиці, то новинки в особі Xiaomi Mi 9T і Mi 9T Pro зможуть порадувати покупців потрійний основною камерою на тильній частині, потужним процесором, корпусом зі скла, висувний фронтальною камерою, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для навушників, а також великий акумуляторною батареєю ємністю 4000 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки. Сканер відбитків пальців у всіх двох моделях вбудований прямо в OLED-дисплей.


Відомо, що купити собі ці мобільні пристрої покупці з Україні зможуть за 10 500 гривень і 14 500 гривень, якщо говорити про моделі Mi 9T і Mi 9T Pro відповідно. Базові версії флагманів Xiaomi отримають 6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам’яті, тоді як більш просунуті обійдуться в більш великі суми грошей. Не можна не помітити, що при своїй вартості новинки мітять на роль «вбивць» флагманів від інших виробників, в тому числі від Samsung, Apple, Sony і навіть OnePlus, хоча даний бренд не так давно сам використовував таке позначення для своїх мобільних пристроїв, але за останніми роками вони стали значно дорожче.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.