Asus представила перші у світі монітори з підтримкою Dolby Vision

Компанія Asus представила в Лас-Вегасі перші в світі монітори з підтримкою технології Dolby Vision. В асортименті дві професійні моделі з діагоналлю 32 “і 22” і розширенням 4К.

Модель ProArt PA32UCX призначена для графічних дизайнерів та інших фахівців, що працюють з комп’ютерною графікою. Монітор має підсвічування на міні-світлодіодах, яка розділена більш ніж на 1000 зон. Це дозволяє підтримувати різні формати HDR, в тому числі Dolby Vision, HLG і HDR-10.

Монітор має максимальну яскравість в 1200 ніт і глибину кольору 10 біт. Підключення може здійснюватися через ThunderBolt 3, DisplayPort і три порти HDMI 2.0.

ProArt PQ22UC – це портативний монітор з діагоналлю 21,6 дюйма і розширенням 4K Ultra HD (3840 × 2160). OLED-матриця моделі пропонує підтримку розширеного діапазону стандартів Dolby Vision, HLG і HDR-10. Підключення до монітора оснащується за допомогою Micro-HDMI і двох портів USB Type-C. Підставка-чохол дозволяє використовувати монітор на виїзних презентаціях.

За словами виробника, висока роздільна здатність дозволяє відображати екрану на 300% більше інформації, ніж стандартні FullHD-дисплеї. Відгук матриці становить 0,1 мс.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.