Xiaomi Mi 9, OnePlus 7 Pro або Samsung Galaxy S10 – який смартфон найшвидший в світі

За останні місяці в продаж по всьому світу встигло надійти вже багато різних мобільних пристроїв топового рівня, серед яких виявилися такі, як Xiaomi Mi 9, OnePlus 7 Pro і Samsung Galaxy S10. Всі вони були випущені на ринок різними виробниками, у кожного з яких своє власне уявлення ідеального мобільного пристрою. Сьогодні, 4 червня 2019 року, співробітники популярного бенчмарка AuTuTu нарешті дали відповідь на питання, яке хвилювало дуже багатьох – який смартфон є найшвидшим в світі, якщо говорити про такі на базі Android.

Як і слід було очікувати, смартфони Xiaomi Mi 9, OnePlus 7 Pro і Samsung Galaxy S10, нехай вони і є топовими, вже далеко не найпродуктивніші на ринку. Як виявилося, найпотужнішим мобільним пристроєм в світі в даний час є ігровий телефон Nubia Red Magic 3, який набирає в синтетичних тестах більш ніж 380 тисяч балів, тоді як на другому місці після нього знаходиться ZTE Axon 10 Pro, здатний похвалитися обчислювальною потужністю на рівні 376,9 тисяч балів, тобто трохи меншою.

Трійку лідерів замикає Xiaomi Mi 9 Explorer Edition, оснащений 12 ГБ оперативної і 256 ГБ постійної пам’яті, а скорилася йому відмітка в 376,6 тисяч балів. На четвертій сходинці рейтингу AuTuTu знайшлося місце для ігрового смартфона Black Shark 2 від Xiaomi, який здатний похвалитися обчислювальною потужністю в 374 тисячі балів. На п’ятій позиції опинився звичайний Xiaomi Mi 9 з показником 372 тисячі балів, а на шостому рядку рейтингу розташувався Meizu 16S (370 тисяч балів). Сьоме місце завоював недавно вийшов на ринок OnePlus 7 Pro, якому вдалося набрати 368 тисяч балів.

Потім йдуть Lenovo Z6 Pro, Samsung Galaxy S10 + і Samsung Galaxy S10, останній з яких займає останнє місце в топ-10 найпотужніших в світі смартфонів станом на початок червня, набираючи в бенчмарке 361 тисячі балів. Таким чином, як можна легко помітити, бренди з Китаю зараз випускають більш продуктивні моделі мобільних пристроїв, ніж відомі виробники. Продукція LG, Samsung, HTC, Sony, Motorola і інших відомих торгових марок також тестувалася, але її потужності виявилося недостатньо для того, щоб зайняти місце в списку AuTuTu.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.