Huawei зупинила виробництво частини смартфонів і переглядає своє лідерство

Huawei взяла «паузу» на досягнення мети стати найбільш продаваним виробником смартфонів. Про це повідомляє видання South China Morning Post з посиланням на неназвані джерела, знайомі з планами китайської компанії.

З повідомлення випливає, що фірма Foxconn, яка збирає багато смартфонів, включаючи iPhone, зупинила кілька виробничих ліній, призначених для пристроїв Huawei. Невідомо, чи буде скорочення тимчасовим, на які пристрої воно впливає, і чи є це прямим наслідком потрапляння в «чорний список» США.

Також, джерело повідомило, що Huawei переглядає свою мету обігнати Samsung і стати першим у світі виробником смартфонів. Президент суббренда Honor Чжао Мін підтвердив, що компанія уважно стежить за розвитком подій.

Китай, у свою чергу, може підготувати свій власний «чорний список» у відповідь на погрози США, який, якщо буде створений, виведе ситуацію на абсолютно новий рівень, вважають експерти.

Деякі американські корпорації, такі як Intel, Qualcomm, Xilinx і Broadcom, повідомили своїм співробітникам не поставляти деталі Huawei до подальшого повідомлення. Google також призупинив доступ китайському виробникові до майбутніх оновлень операційної системи Android.

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.