Google, YouTube та інші популярні сервіси зламалися по всьому світу

Американська корпорація Google є однією з найбагатших корпорацій на планеті, а заробити цілий статок їй вдалося за останні більш ніж 20 років, випускаючи на ринок різне програмне забезпечення. В даний час її фірмові сервіси використовують мільярди людей на Землі, тому кожен раз, коли такі стають недоступні, це призводить до великих проблем. Ще ввечері 2 червня 2019 року в роботі пошукової системи Google, хмарного сховища G One, бізнес-середовища G Suite і відеохостингу YouTube були виявлені серйозні неполадки.

Спочатку такі зачіпали тільки США, проте потім вони виникли в Європі, Україні та інших країнах світу. Офіційний представник Google вже заявив про те, що в роботі обладнання компанії трапився збій, через який виникла перезавантаження мережі. Як наслідок, багато сервісів компанії в даний час не працюють зовсім, або ж вони не функціонують частково. Так, наприклад, деяким не вдається увійти в свій обліковий запис G Suite, у когось не заливаються нові відео на YouTube, а хтось не має можливості працювати з даними з хмарного сховища G One.

За словами «пошукового гіганта», неполадки можуть виникати навіть при використанні фірмової пошукової системи, яка, в залежності від регіону, може завантажуватися з затримкою або не відкривається зовсім. Компанія Google закликає всіх користувачів набратися терпіння і не бити паніку, тому що проблема спостерігається виключно з її боку. В даний час сотні інженерів працюють над тим, щоб відновити повноцінну роботу всієї інфраструктури, однак через масштабність збою на це може знадобитися ще кілька годин.

Швидше за все, до ранок 4 червня 2019 року всі неполадки в роботі сервісів Google, включаючи відеохостинг YouTube, виявляться усунені. Якщо при використанні будь-яких сервісів американської корпорації зараз з’являються помилки різного роду, що не дозволяють, наприклад, увійти в свій обліковий запис, не варто звинувачувати в цьому свій смартфон, планшет, комп’ютер або навіть інтернет-провайдера, тому що всі неполадки викликані виключно збоєм на серверах «пошукового гіганта». Основна причина неполадок уже виявлено, а зараз ведуться роботи по її ліквідації.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.