Xiaomi Mi 3D Cinema – портативний кінотеатр в форматі VR-шолома

Компанія Xiaomi представила в Китаї новий продукт фірмової розробки – портативний «кінотеатр» Mi 3D Cinema, виконаний у форматі гарнітури віртуальної реальності. Гаджет працює до трьох годин без підзарядки і дозволяє дивитися фільми «з ефектом 3D».

Шолом оснащений двома IPS-дисплеями діагоналлю 2.54 дюйма кожен з кутом огляду 63 градуси, роздільною здатністю Full HD і 95-відсотковим охопленням колірного простору NTSC. За заявою виробника, перегляд фільмів в Mi 3D Cinema еквівалентний використанню 355-дюймового екрану на відстані близько 10 метрів.

Для стабільної і плавної роботи спеціальної оболонки MIUI TV встановлено 2 гігабайти оперативної пам’яті і процесор від MediaTek, а для зберігання фільмів передбачено 16 гігабайт флеш-пам’яті з можливістю розширення картою microSD. Крім того, гаджет підтримує режим OTG для підключення зовнішнього накопичувача. Новинка здатна відтворювати повноцінні тривимірні візуальні ефекти в 3D-проектах або звичайне відео аж до 4K @ 60FPS.

Гарнітура також може працювати з гаджетами на iOS, Android, Windows або macOS по бездротовому підключенню. Xiaomi Mi 3D Cinema доступна тільки в білому кольорі корпусу за 1299 юанів (близько 5100 гривень)

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.