Xiaomi і Redmi планують домінувати в 2019 році

Глава Redmi Лу Вейбінг дав інтерв’ю ресурсу Sina Tech, в якому, не соромлячись заявив, що Xiaomi і Redmi планують агресивно розширювати свою діяльність в 2019 році. За словами Вейбінга, Redmi планує збільшити інвестиції в ринок Європи та Індії.

На даний момент в четвірку провідних виробників смартфонів в Європі входять Samsung, Apple, Huawei і Xiaomi. В Індії число чотирьох провідних компаній виглядає наступним чином – це Xiaomi, Samsung, Vivo і Oppo.

Лу Вейбінг

Вейбінг стверджує, що Xiaomi може отримати 50 відсотків ринку смартфонів в Індії. Це було б значним стрибком з поточної позиції, на якій частка ринку компанії становить 29 відсотків. У березні виробник повідомив про те, що в Індії було продано 200000 Redmi Note 7 протягом декількох хвилин.

Лу Вейбінг також повідомив, що Redmi зосередиться на ринках Латинської Америки і Африки протягом року. Виробник планує запустити продажу на території Східної, Західної та Центральної Африки. Redmi буде використовувати стратегію електронної торгівлі. На жаль, Лу не згадує про плани виходу компанії на ринок США, було б цікаво ознайомитися з його позицією в рамках торгової війни Трампа проти Китаю.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.