Meizu випустила оновлення Flyme 7.3 для 20 смартфонів

Компанія Meizu оновила фірмову оболонку Flyme до версії 7.3 одночасно для 20 смартфонів. Це остання версія прошивки перед виходом великого апдейта Flyme 8, презентація якого очікується в кінці цього літа.

Flyme 7.3 додає до сумісних пристроїв підтримку технології One Mind 3.0, яка оцінює використання смартфона для максимально ефективного розподілу його ресурсів, функцію нічної зйомки з підвищеним ISO, а також можливість активації Always on Display для моделей, у яких цієї опції не було раніше. А ще з’явилася функція Game Shock: вона задіє вібрацію в динамічних іграх, наприклад, під час вибухів або пострілів.

Крім того, компанія переробила деякі елементи системного інтерфейсу, додала можливість створення скріншота проведенням трьома пальцями по екрану, вбудувала блокувальник реклами в стоковий програму очищення системи, а також реалізувала технологію DC Dimming для всіх OLED-пристроїв. Остання, нагадаємо, знижує до мінімуму мерехтіння OLED-панелей, що приводить до втоми очей, головних болів і мігрені.

Апдейт доступний власникам смартфонів Meizu Note 8, Pro 7, M6, Pro 6, Pro 5, MX6, E3, Note 6, Note 5, M3e, Max, 15 Plus, Pro 6 Plus, Pro 7, Pro 7 Plus, M6S, 15 , M15, 15 Plus і Pro 6 Plus. Раніше оновлення прошивки вийшло для Meizu 16th, 16th Plus, 16X і X8.

Починаючи з сьогоднішнього дня Flyme 7.3 почне поширюватися серед китайських користувачів пристроїв зі списку вище, а потім апдейт добереться до глобального ринку. Точних термінів появи прошивки на ваших смартфонах компанія не називає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.