Bloomberg: Apple планує закрити iTunes

Видання Bloomberg опублікувало звіт, в якому розповіла про плани Apple на конференцію WWDC 2019. Вона пройде з 3 по 7 червня в каліфорнійському Сан-Хосе.

Найгучніший з очікуваних анонсів – припинення роботи iTunes і його заміни окремими додатками Music, TV і Podcasts для Mac. Так, компанія синхронізує стратегії настільної і мобільної платформ. Замість iTunes користувачі зможуть управляти своїми гаджетами через додаток Music.

Медіаплеєр iTunes запущений в 2001 році. Він надає доступ до онлайн-бібліотеки музики, книг, додатків і фільмів. Крім версії для Mac існує програма і для користувачів Windows.

Також, Bloomberg підтвердила чутки про об’єднання додатків «Знайти друзів» і «Знайти iPhone», а також про оновлення «Нагадувань», «Пошти» і «Здоров’я». Розробники отримають інструменти для конвертації iOS-додатків в програми для Mac. Очікується, що в майбутньому всі програми зможуть працювати на кожному з пристроїв Apple.

Перехід, можливо, буде тривати протягом декількох років, але це найсильніший поштовх, який Apple зробила для об’єднання двох своїх платформ, – розробник Стівен Трогдон-Сміт

На WWDC 2019 американський виробник анонсує нові функції для iPad, які скоротять розрив між планшетом і повноцінним ноутбуком. Компанія вдосконалює робочий стіл і реалізує нові можливості для мультизадачності.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.