Ведучий «Бі-бі-сі» з другої спроби провів пряму трансляцію з 5G

30 травня, кореспондент «Бі-бі-сі» Рорі Селлан-Джоунс вийшов у прямий ефір, використовуючи для трансляції мережу п’ятого покоління. Ведучий звернув увагу на одну цікаву річ: оператори стільникового зв’язку ще не підготувалися до розгортання 5G.

Справа в тому, що журналістові не вдалося вийти в ефір з першого разу. Джоунс виявив, що за час тестової трансляції весь трафік тарифу на SIM-карті, яка використовувала 5G EE, був витрачений. 

Крім цього, швидкість з’єднання збільшувалася або зменшувалася в залежності від того, де стоїть ведучий. Зараз у 5G в Великобританії досить слабке покриття.

Перший комерційний запуск 5G в Великобританії, і ми вже використовуємо його для трансляції. історичний момент

Оскільки, оператори в деяких країнах вже вводять додаткову плату для переходу на 5G, рахунок за інтернет неминуче стає дорожчим. Мобільним операторам необхідно скорегувати свої тарифні плани з урахуванням збільшених швидкостей.

Користувачі в соцмережах також помітили, що під час ефіру в Джоунса тряслися руки. Ведучий розповів, що у нього діагностували хворобу Паркінсона, проте, він вже отримує хороше лікування. У відповідь журналіст отримав від колег і глядачів безліч повідомлень з побажаннями успішного лікування.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.