Xiaomi Mi 9T і Mi 9T Pro надійде в продаж в Україні за привабливими цінами

Анонсовані днями в Китаї смартфони Redmi K20 і Redmi K20 Pro вийдуть в Україні та інших країнах світу під назвою Xiaomi Mi 9T і Mi 9T Pro, причому це не чиїсь інсайдерські відомості, а офіційна інформація. Сьогодні, 31 травня 2019 року, стала відома вартість майбутніх новинок в офіційних торгових точках виробника в Україні. Як і очікувалося, цінники виявилися відчутно вищими за таких в Китаї, тому що мобільні пристрої коштують десь на 25 – 30% дорожче. Втім, нічого іншого чекати не варто, тому що подібна ситуація спостерігається практично з усіма моделями.

Так, зокрема, класична модель у версії з 6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам’яті обійдеться покупцям в 10400 гривень, тоді як за просунуту модель, яка володіє більш потужним процесором і підтримкою більш швидкої зарядки, викласти доведеться на 4400 грн більше, що становить 14800 гривень. Саме за такими цінами умовні Redmi K20 і Redmi K20 Pro виявляться доступні в Україні.

Назвати такі ціни бюджетними і доступними широкому колу покупців явно не можна, тому що в Китаї вони набагато нижче. Нагадаємо, модель Xiaomi Mi 9T оснащена восьмиядерна процесором Qualcomm Snapdragon 730 з тактовою частотою 2,2 ГГц, тоді як Pro-модель має чіпсет Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,84 ГГц. В іншому, крім різній швидкості швидкої зарядки, мобільні пристрої ідентичні один одному, хоча є одне приховане відміну. У просунутої моделі використовується Super AMOLED-екран від Samsung, тоді як у звичайній моделі встановлений такий від невідомого виробника.

Офіційна презентація новинок на території України та інших країн світу відбудеться вже в червні нинішнього року, тобто буквально через кілька днів, а потім, після неї, смартфони Xiaomi Mi 9T і Mi 9T Pro стануть доступні для покупки всім бажаючим. Вони є повними клонами моделей Redmi K20 і Redmi K20 Pro, які будуть офіційно продаватися виключно в Китаї. Навіщо компанія-виробник вирішила випустити їх під різними назвами – невідомо, але у цього майже напевно є якась причина.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.