Samsung Galaxy S11 розчарував мільйони фанатів

Чим далі в майбутнє, тим більш просунутими в усіх відношеннях стають електронні пристрої. Більш того, іноді якимись старими можливостями і технологіями доводиться жертвувати заради нових, які в довгостроковій перспективі здатні замінити вже не найактуальніші можливості. Сьогодні, 31 травня 2019 року, в мережі з’явилися перші подробиці про флагманський смартфон Samsung Galaxy S11, поява якого очікується в першій кварталі 2020 року. Для того, щоб встигнути випустити дійсно крутий телефон, робота над новинкою почалася практично за рік до офіційної презентації.

Як вдалося з’ясувати, новий флагман південнокорейської корпорації отримає корпус зі скла, збереже отвір в дисплеї під фронтальну камеру, а також зможе похвалитися передовим технічним оснащенням і підтримкою мереж 5G. Однією з особливостей новинки виявиться підтримка їй мережі 5G, причому повноцінна, завдяки чому всі користувачі нового мобільного пристрою від компанії Samsung зможуть підключатися до мереж п’ятого покоління, розвиваючи в таких швидкість до 5 Гбіт / с, тобто вкрай високу. Втім, на жаль, в цьому телефоні топового рівня не обійшлося і без неприємних моментів.

Так, зокрема, заради установки акумуляторної батареї підвищеної ємності в Samsung Galaxy S11 не буде встановлено звичний всім 3,5 мм роз’єм. Практично всі виробники, включаючи Apple, Sony, Xiaomi і Google, вже давно відмовилися від нього, але тільки не південнокорейська корпорація, яка продовжує надавати покупцям своєї продукції повноцінний аудіороз’єм, що дозволяє проводити підключення навушників і інших музичних пристроїв без необхідності використання бездротових технологій, або ж інтерфейсу USB Type-C з перехідником.

Все це означає, що всім користувачам новинки доведеться використовувати перехідник для підключення класичних навушників, або ж підключатися до таких по Bluetooth, а моделі з підтримкою бездротової передачі даних, якщо говорити про якісні, коштують не дуже дешево. Втім, у компанії Samsung вже є зараз є навушники Galaxy Buds, які працюють без будь-яких проводів. Разом з новинкою в особі Galaxy S11 гарантовано представлять нову модель, і саме її всім покупцям буде рекомендувати до покупки південнокорейська корпорація.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.