З’явилася нова інформація про Samsung Galaxy Note 10

Видання Android Police зі слів анонімного джерела, знайомого з планами Samsung, поділилося новою інформацією про прийдешні флагмани південнокорейської компанії. Так,  Galaxy Note 10 вперше з усієї лінійки може втратити фізичні кнопки і роз’єм для навушників.

Samsung використовував 3,5-мм роз’єм у своїх смартфонах довше, ніж Apple і Google. Втративши ці «фішки», в наступному Note 10 залишиться тільки USB-C-єдиний порт для живлення та інші функції Samsung, такі як DeX.

За інформацією джерела, компанія пояснить видалення гнізда необхідним кроком для збільшення ємності батареї, а також зменшення складності конструкції і підвищення стійкості до проникнення пилу і рідини. Це може дозволити Samsung створити більш тонкий і легкий дизайн смартфона.

Більш цікаве – відмова від фізичних кнопок, а конкретно гучності, живлення і для виклику асистента Bixby. У флагмані їх замінять на сенсорні області з боків.

Імовірно, Galaxy Note 10 буде представлений в цьому році в чотирьох версіях, дві з яких з підтримкою мереж п’ятого покоління. Діагоналі дисплеїв складуть 6,28 “і 6,75”, а основні камери з трьома і чотирма сенсорами відповідно. Презентація очікується на початку серпня.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.