Нові ноутбуки та моноблоки Dell з виставки Computex 2019

Dell в рамках виставки Computex 2019 представила нові ноутбуки та моноблоки для роботи з малим бізнесом. 

Ноутбуки

Перероблений XPS 13 «2-в-1» з тонким корпусом і збільшеним розміром дисплея InfinityEdge зі співвідношенням сторін 16:10 оснащується процесорами Intel Core 10-го покоління. На прохання користувачів веб-камера тепер розташована на верхній рамці. 

Дисплей з опціями FHD + і UHD + пропонує поліпшені точність передачі кольору і розширення, а сертифікована відповідно до HDR400 панель UHD + підтримує технологію HDR. Є режим Eyesafe, який знижує потенційно небезпечне випромінювання синього світла, зберігши при цьому колірну гамму. Ноутбук з’явиться у продажу в липні.

Оновився і флагманський 15,6-дюймовий XPS 15 . Тепер він пропонує велику обчислювальну потужність з процесором Intel Core 9-го покоління і графікою NVIDIA GeForce GTX 1650. Новинка оснащена сенсорним дисплеєм UltraSharp 4K Ultra HD з роздільною здатністю 3840 × 2160 пікселів.

XPS 15 буде вперше в лінійці XPS пропонувати опцію OLED з самопідсвічуючимися пікселями: дисплей 4K дозволяє передавати яскраві сцени в 40 разів яскравіше, а чорні – в 10 разів темніше. Також, є Killer AX1650 на базі набору мікросхем Intel WiFi 6, який забезпечує майже в 3 рази більшу пропускну здатність. 

Пристрій комплектується 64 ГБ постійної пам’яті та PCIe SSD ємністю 2 ТБ. Корпус зроблений з обробленого алюмінію, вуглецевого волокна, а дисплей захищає скло Gorilla Glass. Новинка буде доступна для покупки в найближчі тижні.

Новий Inspiron 15 7000 – це надлегкий ноутбук з процесорами класу Intel Core H 9-го покоління (до 8 ядер), до 16 ГБ пам’яті DDR4 і двома накопичувача SSD NVMe, а також графічною картою NVIDIA GTX 1650. Корпус зроблений з магнієвого сплаву, а кнопка живлення і сканер відбитків пальців вбудовані в клавіатуру.

Нова функція Adaptive Thermals визначає, чи знаходиться ноутбук на колінах або на столі, і відповідним чином коригує температурні профілі. 

Поряд з подвійними трубками системи відводу тепла, вентиляторами і петлями, усі компоненти конструкції працюють так, щоб підтримувати в системі потрібний температурний режим, відводячи тепло за допомогою прихованих вентиляційних отворів в петлях.

Моноблоки 

Dell також анонсувала два нових повністю перероблених моноблока: Inspiron 24 5000 AIO і Inspiron 27 7000 AIO . Новинки оснащені веб-камерами і дисплеями InfinityEdge з діагоналями 23,8 ‘або 27’ і розширенням FHD 1080p відповідно.

У обох ПК під екраном знаходиться саундбар, який підтримує технологію Dell Cinema AIO. Dell використовувала замість традиційних підставок нові, в «телевізійному» стилі. Це спрощує установку ПК, дозволяючи користувачам переміщати клавіатуру під дисплеєм. 

Обидва моноблока доступні в декількох колірних варіантах. Новинки працюють з процесорами Next Gen Intel Core i3, i5 або i7 і дискретною графікою NVIDIA MX 110. Моноблоки вийдуть в продаж з 26 липня. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.