Скріншоти дизайну додатків «Музика» і TV для macOS 10.15

Видання 9to5mac поділилося декількома скріншотами нової версії macOS 10.15, яку повинні будуть представити в рамках конференції WWDC 2019 в наступний понеділок. На них видно, як будуть виглядати додатки Apple Music і TV.

Обидві програми отримають схожий дизайн з сірою панеллю меню зліва і великим робочим простором справа. Іконки бічної панелі знову набули кольорового варіанту з градієнтом після монохромного в попередній версії macOS. 

«Музика», заснована на базі iTunes, продовжить синхронізуватися з підключеними iPhone та iPad, які будуть відображатися на лівій панелі. Там же можна знайти рядок пошуку і спільну бібліотеку з пісень Apple Music і локальних треків користувача, що перекочували з iTunes. Не забули і про фішку, що дозволяє програвати плейлисти з автоматичною підбіркою на основі інтересів слухача.

Що стосується TV-додатка, то тут онлайн-контент також відділяється від локального. Аналогічне стане доступним і в додатку «Книги» для macOS 10.15. На верхній панелі розташуються розділи: «Фільми», «Дивитися зараз», «Діти», «ТВ-шоу» і «Бібліотека». А на бічній панелі займуть місце подальші підкатегорії, в тому числі з сортуванням за жанрами контенту.

Раніше 9to5Mac поділився скриншотами iOS 13 з темною темою і новими додатками.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.