Bose представила бездротові навушники з динамічним шумопоглинанням

Американська компанія Bose представила на своєму офіційному сайті флагманські навушники Bose Noise Cancelling Headphones 700. У продаж вони надійдуть тільки в наступному році.

За словами виробника, в гарнітурі знаходиться нова система з чотирма мікрофонами, яка дозволяє більш точно ізолювати голос користувача, виключаючи сторонній шум. Це забезпечує чистий звук без відволікаючих чинників.

Bose також називає ще однією «фішкою» навушників функцію Bose AR, яка буде служити інструментом доповненої реальності. Користувач може подивитися по сторонам, а сумісні програми повідомлять Вам інструкції, що залежать від контексту, наприклад: «Поверніть наліво в Макдоналдс».

Крім цього, навушники підтримують розумних асистентів Alexa і Google Assistant. Голосові команди активуються швидким натисканням на правій амбушюрі. 

Акумулятор має заявлену автономність до 20 годин, а система швидкої зарядки дозволяє отримати три з половиною години роботи всього за 15 хвилин – заряджається аксесуар через роз’єм Type-C.

Зробити замовлення на Bose Noise Cancelling Headphones 700 можна в інтернет-магазині компанії за 399,95 доларів. Виробник пропонує два кольори: чорний і срібний. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.