Asus представила ноутбук ZenBook Pro Duo з двома екранами

Asus в рамках виставки Computex 2019 представила не тільки нову версію смартфона  ZenFone 6, а й унікальний ноутбук з двома 4K-дисплеями. Другий екран зайняв частину площі, виділену в класичних ноутбуках під фізичну клавіатуру.

Zenbook Pro Duo отримав основний 15-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 4K і підтримкою HDR, а також другу панель ScreenPad Plus, яка представляє собою IPS-дисплей з діагоналлю 14 дюймів, розширеннм 3840 × 1100 пікселів і співвідношенням сторін 32: 9.

Другий екран можна використовувати в ролі окремого монітора, де запускаються будь-які програми. Спеціально для цього була обрана гнучка ОС Windows 10. Ще один спосіб застосування – в якості графічного планшета.

Пристрій оснащений процесором Intel Core i7-9750H або Core i9-9880H, відеокартою NVIDIA GeForce RTX 2060 з 6 ГБ пам’яті, до 32 ГБ оперативної пам’яті і SSD ємністю до 1 ТБ. Крім цього, присутні Bluetooth 5.0, нова технологія швидкого підключення WiFi 6 з функцією Gig +, HDMI 2.0, аудіороз’єм 3,5 мм і слот Thunderbolt 3. 

Крім другого дисплея, в ноутбуці знайшлося місце для традиційного NumberPad, який інтегрований в сенсорну панель. Вага пристрою становить 2,5 кг. 

У продаж вийде і молодша версія ноутбука – 14-дюймовий Zenbook Duo. Він має другий дисплей, як і у Pro, однак, обидва екрани з роздільною здатністю Full HD. Відеокарта тут Nvidia GeForce MX250, а процесор – Intel Core i7 9-го покоління.

Asus не оголосила дати виходу ZenBook Pro Duo або ZenBook Duo, але очікується, що вони з’являться в третьому кварталі цього року. Ціни поки не розкриваються.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.