MSI на Computex 2019: ігрові ноутбуки, комп’ютери і навушники

Тайванська компанія MSI в Тайбеї у рамках виставки Computex 2019 представила нові ігрові ноутбуки, комплектуючі та монітори.

Ігрові ноутбуки та комп’ютери

GT76 Titan – перша модель, яка оснащується відеокартою GeForce RTX 2080 і повноцінним процесором Intel Core i9 з вісьмома розігнаними ядрами, здатними виконувати 16 обчислювальних потоків одночасно на робочій частоті до 5,0 ГГц. Ноутбук отримав систему охолодження Cooler Boost Titan, що включає в себе 11 теплових трубок і 4 вентилятора.

Є підсвічування Mystic Light – вона реалізована не тільки в клавіатурі, але і на нижній панелі корпусу. З портів в наявності USB Type-C, USB Type-A, слот для SD-карти, HDMI. Ціна і дата виходу ще не оголошені.

Ще в одну флагманську модель MSI додала відеокарту серії RTX і процесор Intel Core i9 дев’ятого покоління. GE65 Raider  наділений тонкорамочним 15,6-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1920 × 1080 пікселів і частотою оновлення 240 Гц. Для високошвидкісного підключення до бездротової мережі є передовий адаптер Killer класу W-Fi 6. 

Корпус пристрою відрізняється дизайном з двотонним оформленням вентиляційної решітки. Портативний комп’ютер може бути оснащений двома високопродуктивними твердотільними накопичувачами PCIe NVMe SSD і жорстким диском. Вартість, як і дата старту продажів, не повідомляються.

Оновлений P65 Creator оснащується NVIDIA GeForce RTX і процесором Intel Core i9 дев’ятого покоління, який дозволяє працювати над різним контентом: редагування відео в форматі 4K, рендеринг і тривимірна анімація. Корпус у ноутбука алюмінієвий, а акумулятор, за словами виробника, має достатню ємність для тривалої роботи в мобільних умовах. 

Пристрій поставляється з програмним забезпеченням Creator Center, яке служить для оптимального розподілу системних ресурсів відповідно до потреб конкретного користувача.

Комп’ютер Prestige P100 включає в себе процесор Intel дев’ятого покоління Core i9-9900K, 64 ГБ пам’яті DDR4 і відеокарту GeForce RTX 2080 Ti. Пристрій справляється з рендерингом відео з роздільною здатністю 8K. 

У системі охолодження реалізована роздільна вентиляція відділень з процесором, відеокартою і блоком живлення. Комп’ютер має програмним забезпеченням Creator Center і Creator OSD – настройка кольору на моніторі MSI Prestige за допомогою технології MSI TrueColor. 

На передній панелі розташовані два порти Type-C, окремі роз’єми для мікрофона і навушників, а також порт USB 2.0. Ззаду є ще чотири порти USB 3.1 Type-A, пара входів USB 2.0, з’єднання DisplayPort, HDMI, RJ45 Ethernet, додаткові аудіороз’єми. Ціну виробник не оголошував.

34-дюймовий моноблок Prestige PS341WU має роздільну здатність 5K2K (5120 × 2160 пікселів), що дозволяє обробляти двомірні зображення або тривимірні моделі в одному вікні формату 4K, паралельно виконуючи інші завдання у другому повнорозмірному вікні.

Монітор використовує технологію Nano-IPS, має колірний обхват DCI-P3 в 98% і відповідає стандарту розширеного динамічного діапазону DisplayHDR 600. Пристрій сумісний з іншими новинками серії Prestige, складаючи єдину екосистему пристроїв, призначених для творчої роботи з мультимедійним контентом.

Навушники, клавіатури і миші

MSI разом з новими ноутбуками та комп’ютерами також представила комплектуючі до них. Так, наприклад, ігрові клавіатури Vigor GK50 і GK30 оснащені механічними перемикачами і підсвічуванням. Технологія Mystic Light Sync дозволяє легко синхронізувати колір і динамічні ефекти підсвічування з підсвічуванням інших компонентів і периферійних пристроїв.

Нові моделі в лінійці ігрових мишок Clutch, GM30 і GM11 , мають симетричний корпус і оптичний сенсор PixArt PMW-3327. Точність позиціонування GM30 – до 6200 точок на дюйм, а перемикачі Omron, використовувані в її кнопках, розраховані на більш ніж 20 мільйонів натискань. 

Пристрої отримали повнокольорове підсвічування Mystic Light, яке можна налаштовувати і синхронізувати з іншими наділеними підсвічуванням продуктами за допомогою однойменної програми від MSI.

Гарнітури Immerse GH50 і GH30  з 40-міліметровими неодимовими магнітами мають гнучкі оголов’я та м’які амбушюри, які ізолюють користувача від сторонніх шумів. GH30 наділена 3,5-міліметровим роз’ємом і підходить для мобільних гаджетів.

Монітори

Ігровий 31,5-дюймовий монітор Optix MAG321CURV комплектується вигнутим екраном з кривизною 1500R і розширенням 4K (3840 × 2160, співвідношення сторін – 21: 9). Серед інших «фішок»: контрастність на рівні 3000: 1, підтримка FreeSync, частота оновлення 144 Гц і час відгуку 1 мс. 

Пристрій працює з функцією Gaming OSD: функція розпізнавання лиця, настройка яскравості в залежності від зовнішнього освітлення, підтримка гарячих клавіш і голосове управління. Для підключення джерел використовуються цифрові інтерфейси DisplayPort, HDMI 2.0 і DVI.

Крім цього, MSI представила Oculux NXG252R – 25-дюймова панель з роздільною здатністю Full HD (1920 × 1080 пікселів). Час відгуку складає всього 0,5 мс, що гарантує плавне відображення динамічних ігрових сцен.

Монітор має частоту оновлення 240 Гц. Пристрій підтримує технологію NVIDIA G-Sync для усунення ефекту «розриву кадру». Вартість і дату виходу обох новинок MSI обіцяє оголосити протягом наступних тижнів.

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.