Селфі-камера Asus ZenFone 6 на першому місці в рейтингу DxOMark

Лабораторія DxOMark оцінила можливості фронтальної камери смартфона Asus ZenFone 6. За якість знімків йому присудили 101 бал, за відео – 93 бали. У загальному підсумку селфі-камера оцінена в 98 балів.

Це кращий результат в рейтингу DxOMark Selfie, найближчий конкурент, Samsung Galaxy S10 5G, набрав 97 балів.

Одна з особливостей Asus ZenFone 6 – відсутність передньої камери у звичному розумінні. Для створення селфі основний модуль перевертається за допомогою спеціального механізму. Тому, в рейтингу брали участь сенсори з роздільною здатністю 48 і 13 Мп і діафрагмою f / 1,79 і f / 2,4 відповідно.

DxOMark зазначає природну деталізацію і невисокий рівень шуму, гарну передачу кольору з точним балансом білого. Точний фокус забезпечується лазерною системою. Подвійний спалах забезпечує достатню деталізацію в темряві, але присутній ефект «червоних очей». Наявність другої камери дозволяє добре оцінювати глибину в режимі імітації боке.

У відео стабілізація справляється при зйомці під час ходьби, але автофокус може бути трохи нестабільним. Відображаються яскраві кольори з природними відтінками шкіри.

Asus ZenFone 6 представлений в середині травня в Іспанії. Флагман комплектується топовим чіпсетом Snapdragon 855, дисплеєм 6,4 “без вирізів і акумулятором на 5000 мАг з швидкою зарядкою. Приклади фото на камеру публікувалися у нас на сайті.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.