Legrand представила вбудовуються бездротові зарядки із захистом від вандалів

Група Legrand представила вбудовані пристрої бездротової зарядки. У лінійці компанії є пристрої для настінного і горизонтального монтажу. Зарядні пристрої мають високий ступінь захисту від вологи і пилу (IP 44) і призначені для використання в громадських місцях.

Пристрої, призначені для встановлення на стінах, не володіють додатковими вимогами до монтажу і можуть бути встановлені замість звичайної розетки. Завдяки двом антенам смартфони можуть заряджатися як в горизонтальному, так і вертикальному положенні.

Вбудовувані в горизонтальну поверхню моделі являють собою стильні аксесуари із захистом від пилу і вологи (IP44). Контуром зарядки проходить антиковзаючий ободок, який перешкоджає зрушенню смартфона. Для установки на вокзалах, верандах кафе та інших відкритих місцях можуть використовуватися антивандальні зарядні пристрої з рівнем захисту IP66 і IK 08.

Зарядні пристрої Legrand сертифіковані на підтримку стандарту Qi, що гарантує зарядку будь-якого пристрою, підтримуючого даний стандарт. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.