Xiaomi Redmi K20 – найкращий в світі бюджетний смартфон

Китайська корпорація Xiaomi сьогодні, 21 травня 2019 року, нарешті зробила те, про що багато хто вже давно мріють. Офіційний представник компанії під час прес-конференції з журналістами назвав дату презентації флагманського смартфона Xiaomi Redmi K20, до анонса якого залишилося зовсім мало часу. Новинка мітить на роль найкращого в світі мобільного пристрою, причому у цього є відразу кілька причин, від яких всі покупці гарантовано залишаться в захваті.

Як повідомив один з високопоставлених співробітників бренду, майбутня новинка в особі моделі Xiaomi Redmi K20 виявиться представлена ​​публіці вже 28 травня 2019 року, а відбудеться її презентація в Пекіні, що в Китаї. Мобільний пристрій, як стало відомо, володіє підтримкою запису уповільнених відео з частотою 960 кадрів в секунду, а на таке зараз здатні далеко не всі флагманські мобільні пристрої. Апаратної основою новинки є восьміядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,9 ГГц.

Новинка виявиться флагманом, а продаватися він буде за найнижчою ціною серед усіх конкурентів. Це зробить з Xiaomi Redmi K20 вкрай привабливий апарат, тим більше що він отримає чіп NFC, а значить зможе повноцінно працювати з платіжною системою Google Pay і її аналогами. На тильній частині смартфона користувачів чекає потрійна основна камера, тоді як фронтальна буде висуватися з верхнього торця. Серед інтерфейсів користувачів чекають USB Type-C і 3,5 мм для підключення навушників.

Конкретних даних про те, яке саме «залізо» отримає новий флагман Xiaomi, на жаль, поки що немає, також як і відомостей про його вартості. Хочеться вірити, що купити собі Redmi K20 покупці зможуть за $ 350 або навіть дешевше. Такий цінник в сукупності з технічним оснащенням, дизайном і новітніми ПО зробив би з новинки самий справжній хіт, яким би всі користувачі залишилися б задоволені. Головне розуміти, що перший час після запуску в продаж придбати собі цей телефон стане можливим лише в Китаї.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.