Google випустила розумні окуляри Glass Enterprise Edition 2

Компанія Google оновила свою лінійку очок доповненої реальності, випустивши Google Glass Enterprise Edition 2.

Новинка розрахована на використання в професійній діяльності різних компаній: від логістики до сфери обслуговування. Співробітники можуть переглядати інструкції, документацію, фотографії або пояснювальні відеоролики без допомоги рук.

Окуляри оснащені свіжим процесором Qualcomm Snapdragon XR1. Оновлена ​​архітектура дозволить значно знизити енергоспоживання, а також поліпшити роботу штучного інтелекту і унікальної платформи розширеної реальності Extended Reality (або XR). 

Інші технічні характеристики: 3 ГБ ОЗУ і 32 ГБ вбудованої пам’яті, 8-мегапіксельна камера, дисплей з роздільною здатністю 360 × 640, три мікрофони і USB Type-C для зарядки акумулятора на 820 мАг. Заявлений ​​вологозахист, вага окулярів становить 46 г.

В якості ОС встановлено Android Oreo з підтримкою інтеграції різних сервісів і API. Крім того, є функція Android Enterprise Mobile Device Management для адміністрування корпоративних пристроїв.

У співпраці з компанією Smith Optik були розроблені спеціальні захищені рамки для роботи у важких умовах.

Google заявляє, що їй вдалося істотно поліпшити нову версію окулярів завдяки тісній співпраці з такими фірмами, як Deutsche Post DHL Group і AGCO, які залишали докладні відгуки про використання. Компанії заявляють про реальне скорочення виробничого часу і витрат при використанні Google Glass.

Google Glass Enterprise Edition 2 буде поставлятися за ціною 999 доларів у США. Придбати гаджет зможуть лише корпоративні клієнти.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.