Xiaomi представила «вбивцю» флагманів Redmi K20 Pro з висувною камерою і сканером в екрані

Ось уже як кілька місяців по мережі ходять чутки про те, що компанія Xiaomi вже незабаром випустить на ринок «вбивцю» флагманів, а отримає такий грізний титул цілком собі звичайний смартфон, але оснащений за останнім словом техніки, продавати який будуть за дуже низькою ціною, звичайно, щодо своїх можливостей. Сьогодні, 20 травня 2019 року, даний виробник електроніки представив публіці Redmi K20 Pro, який і стане таким мобільним пристроєм. Для цього в соцмережу Weibo виклали офіційний тизер, а в супровідному тексті виявилися розкриті його технічні характеристики.

За словами Xiaomi, висувна з верхнього торця фронтальна камера в Redmi K20 Pro буде дуже надійною, тому що вона зможе висуватися більш ніж 300 000 раз. У такому випадку термін її служби складе 8 років, за умови, що власник смартфона висувати її буде не менше 100 разів кожні 24 години. Очевидно, що за цей термін телефон застаріє в усіх відношеннях, тому переживати через надійності фронтальної фотокамери абсолютно точно не варто – стверджує виробник, який також розкрив і інші цінні відомості.

Як стало відомо, «вбивця» флагманів оснащений 6,39-дюймовим AMOLED-дисплеєм без будь-яких отворів і вирізів, а дозвіл матриці становить Full HD +. Сканер відбитків пальців вбудований прямо в дисплей. Апаратної основою моделі Xiaomi Redmi K20 Pro є восьміядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,9 ГГц, доповнений графікою Adreno 640 і модемом X20 LTE з підтримкою швидкості передачі даних до 1,2 Гбіт / с. Так, підтримки мереж 5G в новинці не буде, але зате в ній знайшлося місце для чіпа NFC, що дозволяє використовувати смартфон з платіжною системою Google Pay.

На тильній частині корпусу смартфона Xiaomi Redmi K20 Pro всіх користувачів чекає потрійна основна камера, швидше за все, з дозволом 48 Мп. Акумулятор ємністю 4000 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки Quick Charge 4.0+ потужністю 27 Вт. Для підключення будь-яких додаткових пристроїв, а також для підзарядки, передбачені інтерфейси USB Type-C і 3,5 мм, а прямо «з коробки» на смартфон встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie з графічною оболонкою MIUI 10. Повноцінний анонс новинки, швидше за за все, відбудеться вже наступного тижня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.