Що буде з Powerbeats Pro, якщо їх впустити в унітаз?

У цьому місяці нові навушники Powerbeats Pro надійшли в продаж в деяких країнах. Журналісти MacRumors вже встигли перевірити їх на стійкість до вологи шістьма різними способами.

Раніше у власників попереднього покоління навушників – Powerbeats 3 – спостерігалися збої в роботі гарнітури через вплив поту. Виходячи з цього, портал MacRumors провів серію тестів на водостійкість Powerbeats Pro.

Заявлений ​​виробником ступінь водостійкості IPX4 означає, що Powerbeats Pro можуть витримати влучення крапель води / дощу протягом як мінімум 10 хвилин. Однак, незважаючи на ці дані, навушники впоралися добре і продовжили нормально працювати після 6 різних видів тестів на водостійкість:

  • Тест 1 – Імітація падіння в кухонній раковині з сильними бризками води; 

  • Тест 2 – Імітація сильного дощу, Powerbeats Pro були поміщені в душ на кілька хвилин;
  • Тест 3 – Імітація падіння Powerbeats Pro в унітаз; 

  • Тест 4 – Занурення Powerbeats Pro в миску з водою на 1 хвилину;
  • Тест 5 – Занурення Powerbeats Pro в миску з водою на 5 хвилин;
  • Тест 6 – Занурення Powerbeats Pro в миску з водою на 20 хвилин. 

Після кожного тесту звук, що виходить з Powerbeats Pro, приглушався, але, після того, як гарнітура висихала, поверталося нормальне звучання.

В опублікованому на YouTube-каналі відеоролику видно, що нові навушники Beats витримали всі випробування на водостійкість. При цьому ніяких механічних пошкоджень в гарнітурі від контакту з водою не відбулося. Однак, незважаючи на такі показники, портал MacRumors настійно не рекомендує занурювати Powerbeats Pro в воду.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.