Sony PlayStation 4 зовсім скоро впаде в ціні вдвічі

Купівельний попит на ігрові приставки поступово знижується, а відбувається це в першу чергу через те, що існуюча зараз на ринку Sony PlayStation 4 вже сильно застаріла. В цьому немає нічого дивного, адже дана приставка вийшла на ринок більш ніж п’ять років тому, а це величезний термін для будь-якого електронного гаджета. Втім, компанія-виробник намагається підтримувати до неї інтерес. Для цього вона регулярно проводить різні акції і влаштовує великі розпродажі, що дозволяють купити ігри майже за безцінь.

В даний час купити Sony PlayStation 4 можна за ціною від $ 349 до $ 399, залежно від обраної модифікації, країни і звичайно ж магазину. Втім, як вважає галузевої аналітик Майкл Пактер, вже в найближчі кілька місяців через сильного зниження попиту на PS4 її компанія-виробник виявиться змушена зробити те, чого від неї ніхто не чекає. Їй доведеться дуже сильно знизити цінник на свою ігрову приставку, щоб таким чином підняти попит в рази, яким він був кілька років тому.

Відзначається, що приставка нинішнього покоління за рахунок цього може впасти в ціні в цілих два рази, тобто неймовірно сильно. Якщо це насправді станеться, купити собі Sony PlayStation 4 всі покупці зможуть всього за $ 200. Таким чином попит на приставку збережеться не тільки до анонсу нового покоління, але навіть після її початку продажів. Експерт зазначив, що тільки значне зниження вартості приставки є єдиним виходом із ситуації, що зараз склалася.

Залишається вірити, що експерт прав в своїх прогнозах, тим більше що по частині собівартості нинішня PS4 Slim насправді коштує вже менше $ 200. Знову ж, провиною всьому її застаріле технічне оснащення, яке не можна назвати продуктивною, а тим більше дуже потужним. Виходить, що зараз явно не найкращий час для покупки Sony PlayStation 4, адже якщо вже через пару місяців вона впаде в ціні, причому дуже відчутно, купити її собі всі бажаючі зможуть по сильно зниженою вартістю.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.