Samsung Galaxy S11 стане найкращим в світі смартфоном

Нехай зараз на ринку щосили і продається Galaxy S10, тобто флагман Samsung зразка 2019 року, але вже в недалекому майбутньому ситуація зміниться, так як в продаж надійде новий флагманський смартфон, а називатися він буде Samsung Galaxy S11. Сьогодні, 17 травня 2019 року, в мережі з’явилися перші подробиці про те, чим зможе порадувати даний апарат всіх тих, хто захоче його собі купити. Відомо, що новинка вийде вже в першому кварталі наступного року, а коштувати вона, в середньому, буде близько $ 1000 .

Під час своєї прес-конференції, яку Samsung провела в Сеулі, тобто в столиці Південної Кореї, офіційний представник корпорації заявив про те, що компанії вдалося створити процесори для мобільних пристроїв, виготовлені по 5-нм техпроцесу. Чим такий менше, тим потужніше він виявиться, тим менше енергії буде споживати і тим менше тепла буде виділяти. Простіше кажучи, одні суцільні плюси. За таким техпроцесу виявиться виконаний новий процесор компанії, який вона встановить в Samsung Galaxy S11.

Зараз в Galaxy S10 використовується чіп Exynos 9820, виконаний по 8-нм техпроцесу, тоді як в Snapdragon 855 від Qualcomm використовується 7-нм техпроцес, завдяки чому даний процесор має значну перевагу. Втім, південнокорейська корпорація повинна стати першим брендом, який освоїть новий 5-нм техпроцес, завдяки чому її новий чіпсет виявиться відчутно краще, ніж будь-які конкуренти. За офіційними даними, він надійде в масове виробництво вже в першому кварталі 2020 року.

Це означає, що зустріти його покупці зможуть в Samsung Galaxy S11, завдяки чому даний смартфон виявиться найкращим в світі, так як він запропонує дуже велику обчислювальну потужність, а також, крім того, вкрай великий час автономної роботи. Компанії Qualcomm і Apple навряд чи встигнуть освоїти 5-нм техпроцес до середини 2020 року, а це означає, що у продукту південнокорейської корпорації буде значна перевага приблизно на півроку, адже віднедавна даний виробник не продає свої топові процесори стороннім компаніям.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.