Sony PlayStation 4 зовсім скоро впаде в ціні в два раза

Відповідно до опублікованого нещодавно звіту, ігрова приставка Sony PlayStation 4 за більш ніж п’ять років присутності на ринку продалася удвічі більшим тиражем, ніж Xbox One від Microsoft. Це говорить про те, що платформа для ігор від японської корпорації набагато сильніше до душі всім покупцям, ніж дітище американського бренду. Втім, на тлі постійно зростаючого числа чуток про консолі наступного покоління, на початку нинішнього року попит на PS4 почав стрімко падати.

Саме тому в останні місяці Sony так активно влаштовує різного роду розпродажі, всі з яких спрямовані на те, щоб залучити як більше уваги до PS4. Втім, цього явно недостатньо, і саме тому вже зовсім скоро ігрова приставка Sony PlayStation 4 в два рази впаде в ціні, що стане великою несподіванкою для всіх. Саме таку інформацію озвучив відомий галузевої аналітик Майкл Пактер, раніше вже багато разів робив вірні прогнози про майбутнє всієї ігрової індустрії.

Якщо зараз купити собі цю консоль всі бажаючі можуть за $ 349 – $ 399, то вже незабаром її покупка обійдеться всього в $ 200, а це дуже навіть скромна сума грошей. На думку експерта, тільки таким чином виробник зможе зберегти попит на свою консоль до презентації, а можливо навіть і до розпочав продаж приставки наступного покоління, вихід якої очікується в кінці 2020 року.

На думку експерта, ігрова приставка Sony PlayStation 4 стане вдвічі дешевше, ніж раніше, вже в травні-червні, тобто в найближчі кілька тижнів. Для цього компанія Sony повинна зробити публічну заяву і знизити цінник на PS4 для всіх покупців по всьому світу в своїх фірмових торгових точках, тоді як потім точно також надійдуть і її партнери. Якщо аналітик прав в своїх прогнозах, зараз явно не найкращий час для покупки ігрової приставки від японської корпорації, тому що незабаром вона може дуже відчутно подешевшати.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.